Понад 6 тисяч українців хочуть тимчасово виїхати на Львівщину

2131 4
6,5 тис. мешканців Криму, Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської, Одеської та Запорізької областей станом на 15 липня мають намір виїхати на тимчасове проживання у Львівську область.

Всього на гарячу лінію Львівської обласної ради, відкриту для жителів південно-східних областей України і Криму, звернулися 1987 сімей, які виявили бажання тимчасово проживати у Львівській області. Про це пишуть Українські новини з посиланням на Львівську облдержадміністрацію.

Прийняти переселенців у своїх будинках готові 946 сімей.

Зазначається, що на сьогодні на тимчасове проживання влаштовані 4128 біженців. На Львівщині наголошують на збільшенні кількості охочих виїхати на тимчасове проживання з Донецької та Луганської областей.

16 Липня, 2014 11:23
львівянка цілком підтримую прокопа
16 Липня, 2014 07:46
прокоп А що в Херсонській,Одеській,Харківській областях є бойові дії?Куди ви хочете розселити тих людей,яку роботу ви можете їм дати,коли місцеві не мають роботи і з житлом просто катастрофічний брак.
16 Липня, 2014 00:31
Львівянин А яка гарантія,що більшість з них не завербовані москальські агенти,і вони комфортно тут чекатимуть команди на дестабілізацію.Чому такий радикалізм:з русифікованих областей і зразу в ненависий їм бандерівський край?Чому не в сусідні їм рідні по духу області?Я -проти
15 Липня, 2014 23:52
Щедрик СХАМЕНІТЬСЯ!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!