Стало відомо, скільки пунктів обігріву підготували до зими на Київщині

923 0
У селах та селищах міського типу пункти обігріву розраховані на одночасне перебування до 30 осіб, у містах – до 300 осіб.
Пункт обігріву. Фото: з відкритих джерел

Пункт обігріву. Фото: з відкритих джерел

У Київській області підготували до зими 754 пункти обігріву. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації. 

«На Київщині триває робота з підготовки до зимового періоду. Наразі вже підготовлено 754 пункти обігріву, що знаходяться в кожній із 69 громад області. Вони функціонуватимуть у період зниження температури повітря, можливого відключення електроенергії або опалення. У наявності як стаціонарні, так і мобільні пункти обігріву», – пояснюють там. 

У селах та селищах міського типу пункти обігріву розраховані на одночасне перебування до 30 осіб, у містах – до 300 осіб. Вони забезпечені приладами резервного живлення, у більшості випадків – генераторами. Приміщення також додатково оснащені пічками, електричними обігрівачами, тепловими пушками тощо.

Читайте також: Львівські лікарі врятували новонародженого хлопчика, який не міг самостійно дихати

Наразі триває облаштування та забезпечення пунктів усім необхідним. Там відвідувачі зможуть випити гарячих напоїв, а також перекусити. З адресами та місцезнаходженням найближчого пункту обігріву можна ознайомитися в органах місцевого самоврядування.

Нагадаємо, про те, як кожному підготуватись до опалювального сезону, читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!