Політична реклама

Попри нововведення Укрзалізниці, у квиткових касах Львова величезні черги

2119 0
Треба купити квиток на потяг – вистійте у чергах. Або приходьте до 11.00 ранку.

У квиткових касах на вулиці Гнатюка у Львові завжди людно. Особливо великі черги тут з’являються з початком осені, коли до Львова з’їжджаються студенти.

Виявляється, що найкраще купувати квитки на вихідних або ж зранку, до 11 години, адже тоді немає черг взагалі, повідомили Твоє місто у довідковому бюро залізничних кас попереднього продажу квитків.

У будні дні, зазвичай, настільки багато охочих придбати залізничні квитки, що великі черги тримаються практично до кінця робочого дня квиткових кас, тобто до 20.00.

90% клієнтів квиткових кас – студенти. Саме тому є такі великі черги у будні дні та їх відсутність у вихідні дні, інформує працівник довідкового бюро залізничних кас попереднього продажу.

Нагадаємо, з 1 жовтня і до початку грудня 2013 Укрзалізниця запровадить електронні квитки на потяги, що курсують з Києва на Львів, Сімферополь, Одесу, Дніпропетровськ та Харків. Відтак, квиток можна буде забронювати і роздрукувати, не оформлюючи в касі.

Наразі забронювати чи придбати квиток на потяг можна за допомогою офіційної Online системи бронювання і  продажу квитків.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!