Попри санкції російський літак полетів у Словаччину з Москви і повернувся

10317 0
Як російський літак в обхід санкції ЄС зміг долетіти зі столиці Росії до столиці Словаччини наразі невідомо.
Фото pravda.com.ua

Фото pravda.com.ua

Російський вантажний літак попри санкції злітав до Словаччини і повернувся. Про це свідчать відкриті дані з системи Flightradar24, пише «Уніан».

Російський вантажний літак компанії «Волга-Днепр», яка є найбільшою російською вантажною авіакомпанією, 17 березня прилетів з Москви до столиці Словаччини Братислави. Потім повернувся до Москви.

28 лютого міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомляв що 32 країни, включно зі Словаччиною, закрили небо для російських літаків та авіакомпаній.

«Волга-Днепр» – це найбільша російська вантажна авіакомпанія, яка оперує найбільшим у світі парком літаків Ан-124 «Руслан». Як російський літак в обхід санкції ЄС зміг долетіти зі столиці Росії до столиці Словаччини наразі невідомо.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!