Поради бізнесменам, які працюють на ринку ЄС. Де завантажити?

2372 0
Українські виробники тепер можуть ознайомитися із «Блакитною настановою ЄС» українською мовою, щоб краще зрозуміти законодавство ЄС щодо продукції та його застосування в різних секторах єдиного ринку ЄС.

Ця публікація Європейської комісії допоможе зрозуміти правовий режим щодо продукції в ЄС. «Блакитна настанова ЄС» широко використовується на практиці серед господарюючих суб’єктів, у тому числі виробників, імпортерів та дистриб’юторів, які діють в ЄС або постачають свою продукцію на європейський ринок. Також «Блакитна настанова» – це детальне керівництво для органів влади держав та органів із оцінки відповідності.

Читайте також: Чого бізнесу очікувати від ЄС? 5 тез екс-прем’єра Польщі у Львові

Публікація призначена для сторін, які мають бути обізнані у вільному обігу продукції (наприклад, органи з акредитації та стандартизації, торгівельні асоціацій та асоціації захисту прав споживачів, виробники, імпортери, дистриб’ютори, органи оцінки відповідності та профспілки). Цей документ застосовується в державах-членах ЄС, а також в Ісландії, Ліхтенштейні, Норвегії та Швейцарії та частково в Туреччині – інформує сайт «Торгівля без бар’єрів» (ініціатива Євросоюзу з усунення торгівельних бар’єрів між ЄС та Україною).

Завантажити «Блакитну настанову ЄС» можна ТУТ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!