Петро Порошенко на тижні накаже демобілізувати мобілізованих 4-ї хвилі

2158 0
Президент України Петро Порошенко впродовж цього тижня підпише наказ про демобілізацію військовослужбовців четвертої хвилі мобілізації. За словами глави держави, до тренувальних і навчальних центрів вже спрямовано 13 тисяч військовослужбовців, які уклали контракт у цьому році.

Про це Петро Порошенко заявив на зустрічі з бойовими командирами 22 березня.

«До речі, маю ще одну приємну новину. Цього тижня я підпишу указ про демобілізацію військовослужбовців четвертої хвилі. Вони матимуть можливість, відслуживши, відправитись додому», - заявив президент.

За його словами, для реалізації завдань сьогодення буде проаналізовано і суттєво скорочено плани щодо мобілізації.

«Моє завдання – щоби левова частина комплектації (армії) відбувалася через контрактну складову. Тому темп укладання контрактів наказую не збавляти, а лише нарощувати», - сказав Порошенко.

Президент також зазначив, що декілька днів тому він підписав «важливі документи для підвищення обороноздатності» України.

Джерело: pravda.com.ua

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!