Відтепер чоловіки з вищою освітою служитимуть в армії довше

5765 0
Президент Петро Порошенко підписав закон, яким передбачається підвищення призовного віку для служби в армії на 2 роки з 25 до 27 років. Про це повідомляєі прес-служба Президента.
фото: ukranews.com

фото: ukranews.com

Крім того, як повідомляють Українські новинизакон продовжує період служби в армії для громадян з вищою освітою з 9 до 12 місяців.При цьому вишкіл за програмою підготовки офіцерів запасу на добровільних засадах будуть проходити не тільки студенти ВНЗ 3 і 4 рівні акредитацій, але й усі, хто отримують вищу освіту.
 
 
Крім цього, дозволяється приймати на контрактну військову службу громадян без вищої освіти. А відповідно до закону, ті військові, які підпадають під демобілізацію, але підписали контракт про військову службу, збережуть посади, зарплати на строк мінімум в 1 рік і місце навчання.Підприємці, які йдуть на службу, збережуть реєстрацію, і не будуть платити податки в період служби.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!