Політична реклама

Порошенко закликав львів’ян не боятись і йти на вибори 25 жовтня

1818 0
За його словами, голова Львівської ОТГ Олег Синютка у разі обрання – це розвиток міста.

П’ятий президент України під час зустрічі з львів’янами закликав прийти на вибори, не забуваючи про заходи безпеки, і проголосувати за Львів, Львівщину та Україну.

За його словами, голова Львівської ОТГ Олег Синютка у разі обрання – це розвиток міста.

«Це використання величезного потенціалу міста. Це гідне представництво Львова, це професіоналізм, господарність, чесність, патріотизм, всеукраїнський масштаб та підтримка всієї «Європейської солідарності», найбільшої проєвропейської парламентської фракції, яка достойно представляє Галичину та Львівщину», – зазначив Порошенко.

Він закликав всіх обов’язково прийти на вибори, але не забуваючи про заходи безпеки, такі як носіння маски та дотримання соціальної дистанції.

«Наступного тижня, обов’язково надягнувши маску, прийдіть на вибори. Не бійтесь, хоча вас будуть лякати. 25 жовтня проголосуйте за Львів, за Львівщину, за Україну! Проголосуйте за Олега Синютку і за «Європейську солідарність», – наголосив Петро Порошенко.

Порошенко подякував львів’янам за проєвропейську позицію у 2019 році: «Саме тут проголосували за Європу, проти повернення совка, проти розвороту в епоху Януковича, проти капітуляції».

«Колись Архімед сказав, дайте мені точку опори, і я зрушу світ. Львів і Львівщина були і є тією точкою опори, якою ми повернемось до європейського вибору, до патріотичної та професійної влади, до справжнього опору агресору», – додав п’ятий президент України.

Нагадаємо, сьогодні на зустрічі з львів’янами кандидат на посаду міського голови Львова Олег Синютка представив свою передвиборчу програму. Він запевнив, що коли стане мером міста, то в пріоритеті будуть нові дороги, школи та садочки. Водночас, буде покладено край хаотичній забудові та безглуздим кредитам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!