Португалія послабила обмеження на в'їзд для вакцинованих туристів

1121 0
Перед в'їздом у країну не потрібно показувати негативний ПЛР-тест.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 7 лютого, Португалія послабила обмеження на в'їзд для повністю вакцинованих туристів – перед в'їздом у країну не потрібно показувати негативний ПЛР-тест. Про це повідомляє Ліга.нет з посиланням на The Guardian.

У Португалії вирішили послабити обмеження після рекомендації Європейської ради, яка попросила погодити правила поїздок для повністю вакцинованих громадян із європейськими Covid-сертифікатами. Уточнюють, що без тесту на коронавірус можуть вільно в'їхати в країну як туристи з Covid-сертифікатами, так і мандрівники, які перехворіли не більше, ніж шість місяців тому та мають відповідне підтвердження.

Читайте також: Українці зможуть подорожувати до Швеції

Нагадаємо, що у країні з 12 грудня діяла вимога про надання негативного тесту на коронавірус для всіх мандрівників віком від 12 років. Там також повністю вакциновано від коронавірусу 90% дорослого населення.

Окрім цього, для того, аби дізнатися про правила в'їзду в ту чи іншу країну, для українців Міністерство закордонних справ розробило онлайн-мапу. Вона доступна за посиланням і постійно оновлюється.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!