Португалія закрила авіасполучення з Україною. Рейси зі Львова відклали

4542 0
Рейси планували виконувати у середу та неділю.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Португалія заборонила обслуговувати рейси з України щонайменше до 15 липня. Про це повідомляє Lowcostavia.

Читайте також: Ryanair почав літати зі Львова в Будапешт

Із 1 по 15 липня Португалія дозволила лише рейси з ЄС, країн Шенгенського простору та Великої Британії. Тож авіакомпанія WizzAir скасувала старт запланованих рейсів зі Львова до Лісабона. Їх планували почати виконувати з 1 липня. Квитки також прибрали з сайту бронювання. Наразі купити квиток можна лише з 19 липня.

Рейси планували виконувати у середу та неділю. Вартість квитків починається від 869 грн.

Читайте також: Зі Львова відновили прямі рейси до Туреччини

Нагадаємо, що WizzAir відкрила базу у Львові та відкрила шість нових напрямків. Додамо, що ЄС не відкриває кордони для українців із 1 липня, тож перед поїздкою варто уточнити, чи маєте ви право на в’їзд, наприклад, по роботі чи на лікування.

Із19 червня Львівський аеропорт уперше за час карантину почав приймати регулярні авіарейси. Призупинили всі авіарейси зі Львова 24 березня через пандемію коронавірусу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!