Посилені патрулі поліції штрафуватимуть порушників паркування на площі Двірцевій

1893 0
До кінця наступного тижня мають підсилити роботи на ділянці і закінчити ту частину, куди може заїжджати приватний транспорт.
Фото: Андрій Білий

Фото: Андрій Білий

Поблизу головного залізничного вокзалу Львова постійно патрулюватиме поліція, а також накладатиме штраф на тих водіїв, які заїжджають на пішохідну зону і смуги для громадського транспорту на площі Двірцевій. Про це у своєму відерзверненні на Фейсбуку повідомив заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

«Багато приватного транспорту заїжджає на територію автостанції, яка для цього не передбачена, тим самим порушуючи правила дорожнього руху та створюючи незручності для громадського транспорту. Також інформую, що ми домовилися з патрульною поліцією про додаткові пости, які будуть штрафувати порушників», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як виглядатиме площа біля церкви Покрови у Львові після ремонту. Візуалізація

Окрім цього, за словами чиновника, до кінця наступного тижня мають підсилити роботи на ділянці і закінчити ту частину, куди може заїжджати приватний транспорт. Поки що ще тиждень вона буде обмеженою.

Нагадаємо, що у Львові триває реконструкція площі Двірцевої, зокрема закрили на ремонт одну з останніх ділянок, яка охоплює й сквер. Йдеться про проїжджу частину між пішохідним простором і сквером, що вже розрита. Тут облаштують три смуги руху: одна – відокремлена технічним тротуаром для того, щоби машини не паркувалися, а дві інші будуть разом, щоб могли об’їжджати ті машини, що стоять на посадці і висадці пасажирів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!