Поряд із Шевченківським гаєм у Львові хочуть звести багатоповерхівку. Візуалізація

4759 0
Забудовник ще не отримав дозвіл виконавчого комітету Львова.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

У Львові на вулиці Козланюка, 17, поблизу Музею народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького, замість наявної будівлі художньо-виробничого комбінату пропонують збудувати шестиповерховий житловий будинок.

Замовником будівництва, який звертався про видачу містобудівних умов та обмежень, є ТзОВ «К17». Ця фірма планує збудувати житловий будинок висотою у 6 поверхів з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом.

Читайте також: На проспекті Чорновола у Львові збудують «Ашан». Візуалізація

Для цього забудовник має намір знести існуючу триповерхову будівлю художньо-виробничого комбінату, яка раніше належала Львівській обласній організації Національної спілки художників України. Нова будівля буде вищою за попередню – її максимальна висота становитиме 23,6 м.

Колишні приміщення НСХУ

Однак виконавчий комітет ЛМР переніс це питання на доопрацювання, а міський голова Львова Андрій Садовий доручив перевірити, як забудовник отримав право на майно НСХУ.

Читайте також: У Львові хочуть збудувати три хмарочоси. Адреси, візуалізація

За даними Youcontrol, власником ТзОВ «К17» є Роман Керницький – син колишнього депутата Львівської обласної ради Тараса Керницького, який є керівником та власником ТзОВ «Укренерго» та ще низки підприємств, серед яких частка в ТзОВ «Галицька здоба».

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!