Посадка з адреналіном: 5 фото небезпечних аеропортів

5652 0
Пропонуємо вам кілька фото летовищ, вигляд котрих уже сам по собі викликає мурашки по шкірі.
фото: life.pravda.com.ua

фото: life.pravda.com.ua

1. Куршавель

Аеропорт розташований у шикарному гірськолижному містечку Куршевелі. Аеропорт має злітно-посадкому смугу довжиною лише 534 метри. Із іншого боку смуги - обрив. Але хвилюватися не варто. Там сідають лише приватні літаки.

2. Аеропорт принцеси Юліани

Коротка злітно-посадкова смуга Сен-Мартен означає, що літаки літають вкрай низько над прилеглим пляжем Махо, коли йдуть на посадку. Галас і вітер настільки сильні тут, що адреналінові наркомани шикуються біля паркану, аби оцінити свої сили триматися і протистояти повітряним потокам.

3. Аеропорт Мадейри

Аеропорт Мадейри має воду з одного боку та пагорби з іншого, що робить зниження і підліт до смуги складним завданням. У 2000-ому році злітно-посадкову смугу розширили далі, у Атлантичний океан, аби забезпечити посадку великих літаків.

4. Аеропорт Барра

Аеропорт Барра вважається єдиним у світі, де літаки сідають прямо на пляжі. Утім, він зникає після припливу. 

5. Аеропорт Тенцінг-Хілларі (Непал)

Злітно-посадкова смуга Лукли має лише 457 метрів. Смуга розташована під нахилом і працює лише за умови гарної видимості. Із одного боку - 100-метровий обрив, а з іншого - гірський хребет.

 

Джерело: Українська правда. Життя


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!