Посадовців Львова і області притягнуть до відповідальності за нерозчищені дороги

1396 0
Зокрема, правоохоронці склали 7 постанов на посадових осіб районних адміністрацій Львова.
Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Поліцейські склали 16 адмінматеріалів на посадовців Львова і області за неналежне утримання доріг. Про це інформує патрульна поліція Львівської області.

Читайте також: Де взяти лопату, або Що б мали зробити чиновники у снігопад замість фото

«Наш головний обов’язок допомагати, а не штрафувати, але умови були такими, що ми змушені були притягнути посадових осіб до відповідальності. Так, за два дні наші інспектори відділу безпеки дорожнього руху оформили 16 адмінматеріалів за неналежне утримання вулично-шляхової мережі у місті та області», – зазначив начальник управління патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко.

Через несвоєчасне очищення доріг інспектори відділу безпеки дорожнього руху винесли 7 постанов на посадових осіб районних адміністрацій міста Львова та 6 постанов на посадових осіб підрядних організацій в області. Постанови передбачають сплату штрафу, та усунення недоліків. А протоколи розглядатиме суд, пояснюють у поліції.

Протоколів склали 3 – це на міських посадовців за невиконання приписів і вимог за ст. 188-28 (Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції) КУпАП.

Читайте також: Львів у полоні снігу. Оперативна інформація в один клік

Нагадаємо, що львів'яни знову можуть відстежувати онлайн, яка снігоприбиральна техніка працює у місті. Напередодні вони скаржилися на те, що карта з кількістю снігоприбиральної техніки не показує жодної одиниці обладнання на вулицях міста. Учора вона запрацювала.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!