Посадовця Держпродспоживслужби Львівщини підозрюють у службовій недбалості

1069 0
Через його дії держбюджет недоотримав понад 187 тис грн.
ілюстративне фото: UA.NEWS

ілюстративне фото: UA.NEWS

Одного з керівників Держпродспоживслужби у Львівській області підозрюють у службовій недбалості. Через його дії держбюджет недоотримав понад 187 тис. грн, про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Про підозру у службовій недбалості повідомили одному із заступників начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області (ч.1 ст.367 КК України). 

«Встановлено, що 44-річний службовець, розглядаючи справи про порушення суб’єктом господарювання вимог законодавства про безпечність харчових продуктів та їх якість, допустив службову недбалість та не прийняв законного рішення щодо порушника. Внаслідок таких дій державному бюджету було завдано збитків на суму 187 785 грн, що дорівнює розміру штрафу», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Читайте також: На Львівщині голову Буської райдержадміністрації затримали на хабарі

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади. Наразі триває досудове розслідування.

Посадовцю загрожує штраф, виправні роботи або обмеження волі на строк до 3 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!