Посадовця Галицької митниці затримали на систематичному хабарництві

1513 0
У прокуратурі кажуть, що він вимагав по тисячі гривень хабара.
Фото: Прокуратура області

Фото: Прокуратура області

Співробітника Галицької митниці Держмитслужби підозрюють у систематичному одержанні неправомірної вигоди. Про це повідомили в обласній прокуратурі.

Правоохоронці встановили, що чоловік, перебуваючи на посаді державного інспектора управління протидії митним правопорушенням Львівської митниці ДФС, неодноразово отримував від громадянина України неправомірну вигоду в розмірі однієї тисячі гривень щоразу.

«За ці кошти він не ініціював належних перевірок та притягнення порушника до передбаченої Законом відповідальності за порушення митних правил при ввезенні товарів на митну територію України, а також не створював перешкод при проведенні митних формальностей», – йдеться у повідомленні.

У цей час у провадженні проводять необхідні слідчі дії, після завершення яких до суду скерують клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!