Посадовця Львівської залізниці затримали на хабарі у 7,2 тис. доларів. Фото

3292 0
Зловмисника було затримано в одному із київських парків після передачі всієї суми хабара.
Фото: Київська міська прокуратура

Фото: Київська міська прокуратура

Київська місцева прокуратура №7 спільно зі співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ викрила на одержанні хабара одного з посадовців Регіональної філії «Львівська залізниця». Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури.

Начальник відділу «Львівської залізниці» вимагав та отримав від керівника суб’єкта господарювання 7,2 тис. доларів США за вирішення питання щодо перерахування грошових коштів по укладеному договору на поставку товару. Свої послуги хабарник оцінив у розмірі 10% від загальної суми договору.

Читайте також: Мера Сколе засудили до 6,5 років в'язниці за хабар

На даний час вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!