Політична реклама

Поштові відділення у Львові не працюватимуть на Різдво та Новий рік

1906 0
Поштовi вiддiлення, управлiння Держказначейства та Пенсiйного фонду не працюватимуть лише два днi.

Тiльки на Новий рiк та Рiздво цi установи не функцiонуватимуть. А 31 грудня частина з них матиме скорочений робочий день, інформує Експрес.

"Стацiонарнi поштовi вiддiлення не працюватимуть лише 1 та 7 сiчня, а 31 грудня робочий день буде коротшим на одну годину, - кажуть в Львiвськiй дирекцiї Українського державного пiдприємства поштового зв'язку "Укрпошта". - Оскiльки кожне вiддiлення має свiй графiк роботи, то тi, якi працюють до 20.30, зачиняться вже о 19.30, а тi, що до 19.00, не прийматимуть клiєнтiв з 18.00 i т. д. В усi iншi днi працюватимуть за таким графiком, як зазвичай".

Працiвники управлiння Держказначейства України у Львiвськiй областi теж вихiднi 1 та 7 сiчня, а впродовж 31 грудня не працюватимуть з клiєнтами.

Подiбний графiк i в працiвникiв управлiння Пенсiйного фонду України у Львiвськiй областi - два вихiднi (Новий рiк та Рiздво), а 31 грудня - скорочений робочий день.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!