Пошукові роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі продовжуються в обмеженому режимі

1522 0
Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення львівської міської ради, аварійно-пошукові роботи на полігоні в Грибовичах продовжуються, але в обмеженому режимі, оскільки є загроза повторного зсуву.
фото: ua.112.ua

фото: ua.112.ua

«Зараз працює 2 екскаватори. Тривають роботи з укріплення дамби, вверх техніка не йде, бо існує загроза повторного зсуву. Основні роботи з укріплення дамби були виконані вчора. Зараз по зміцненню дамби працюють 100 людей, десь 13-15 одиниць техніки комунальних підприємств, 5 одиниць техніки від компанії «Онур». Також залучена техніка приватних підприємців та ДСНС», - повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Нагадаємо, сьогодні, 3 червня, - уже п’ятий день, коли на сміттєзвалищі тривають пошукові роботи. Нині там шукають 60-річного еколога ЛКП «Збиранка» Олександра Бутіна.

Читайте також: Правоохоронці озвучили можливі причини катастрофи на Грибовицькому сміттєзвалищі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!