Поскаржитися на нерозчищені від снігу дороги можна через спеціальний застосунок

1344 0
Для того, щоб повідомити про проблему, потрібно сфотографувати неочищену ділянку і зафіксувати звернення через додаток Waze.
ілюстративне фото: ipress.ua

ілюстративне фото: ipress.ua

«Укравтодор» приймає скарги на снігові замети, нерозчищені ділянки доріг державного значення, надіслані через навігаційний мобільний застосунок Waze. Про це повідомляє пресслужба «Укравтодор».

«Ми скооперувались з командою Waze, і тепер усі звернення про неочищені ділянки будуть надходити також і нам», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів’янам нагадують правила безпеки при ожеледиці

Для того, щоб повідомити про проблему, потрібно сфотографувати неочищену ділянку і зафіксувати звернення через мобільний застосунок Waze. Наразі послуга доступна лише для доріг державного значення.

Для довідки

Waze – це безкоштовний навігаційний застосунок, за допомогою якого можна відстежувати ситуацію на дорогах, прокладати оптимальні маршрути та попереджати інших користувачів про проблеми на дорогах.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!