Політична реклама

Послуги рекрутерів для людей стануть безкоштовними

1406 0
Послуги рекрутерів для людей стануть безкоштовними. З 1 січня 2013 року компаніям, які допомагають українцям працевлаштуватися (кадрові агентства, рекрутингові компанії і так далі) заборонено брати плату за свої послуги з пересічних людей

Тепер їхню роботу з підбору персоналу будуть оплачувати виключно компанії- роботодавці, - повідомляє "zaxid.net".

Крім того, розширено перелік категорій громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Зокрема, це стосується чоловіків, які мають дітей до 6 років; самотніх чоловіків, які мають дітей до 14 років або дітей-інвалідів. Розширення переліку категорії громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, є позитивним нововведенням, спрямованим на підтримку неконкурентоспроможних громадян.

Раніше в Адміністрації Президента прогнозували, що в результаті набуття чинності цим документом в Україні рівень безробіття до 2015 р. знизиться з 8,6% до 6,5%.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!