Послуги «Укрпошти» подорожчають

1827 0
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) схвалила підвищення тарифів на послуги «Укрпошти».
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

Відтак пропонується збільшити розмір тарифів на пересилання письмової кореспонденції в межах України, а саме: пересилання простих поштових карток, листів, бандеролей та пересилання рекомендованих відправлень (поштових карток, листів, бандеролей) на 59,6 % та пересилання посилок по Україні на 22,0 %; рівень підвищення тарифів у середньому становить 49,4 %.

Затверджене Комісією рішення в установленому законодавством порядку буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Читайте також: «Укрпошта» придбає понад дві сотні електромобілів для доставки посилок

Додамо, нещодавно генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський зазначив, що зараз підприємство доставляє друковані видання за збитковою ціною. «За 5 років роботи ми субсидували періодичні видання на суму 500 млн гривень. Це дельта між собівартістю і тим, що ми отримуємо за доставку», – сказав він.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!