Посол Швейцарії в Україні спричинив ДТП на Львівщині

4816 0
У ДТП потрапили три автомобілі: мікроавтобус Volkswagen Т4, Chery Amulet та Volvo.
фото: Вікторія Балицька/Facebook

фото: Вікторія Балицька/Facebook

Учора, 27 червня, приблизно о 19:20 посол Швейцарії в Україні Гійом Шойрер потрапив в ДТП біля с. Банюнин Кам’янка-Буського району. Про це на своїй сторінці у Facebook із зали Пустомитівського районного суду повідомила голова поліцейської комісії ГУ Нацполіції у Львівській області, журналістка Вікторія Балицька.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, ДТП потрапили три автомобілі: мікроавтобус Volkswagen Т4, Chery Amulet та Volvo CX60, яким керував посол Швейцарії. Автомобіль посла виїхав на зустрічну смугу, де зуткнувся з мікроавтобусом та Chery Amulet. Унаслідок аварії постраждали три водії та три пасажири:

  • пасажирка автомобіля Volvo госпіталізована в першу хірургію ЛШМД м. Львова;
  • водій автомобіля Volkswagen Т4 госпіталізований в Буську ЦРЛ;
  • пасажирка автомобіля Chery після огляду та надання медичної допомоги відпущена додому; 
  • неповнолітня пасажирка автомобіля Chery після огляду та надання медичної допомоги відпущена додому;
  • водій автомобіля Volvo після огляду та надання медичної допомоги в МТП-3 був відпущений додому; 
  • водій автомобіля Chery після огляду та надання медичної допомоги в МТП-3 був відпущений додому.

 

Обставини події встановлюють.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!