Пост Анни Музичук став найпопулярнішим за рік в українському сегменті Facebook

2365 0
Анна Музичук написала, що відмовилася брати у часть у змаганнях із шахів, які мали відбутися у Саудівській Аравії.
фото: Forbes Україна

фото: Forbes Україна

За чотири дні запис української шахістки Анни Музичук про бойкот Чемпіонату з шахів у Саудівській Аравії став найпопулярнішим в українському сегменті Facebook за весь час його існування. Про це повідомляє «Укрінформ».

Пост львів’янки зібрав понад 100 тисяч уподобань, 13 тисяч коментарів та майже 50 тисяч поширень. Ці показники активно оновлюються. Більшість коментаторів підтримують рішення Анни та її сестри.

 

Читайте також: Львів’янка Анна Музичук стала чемпіонкою Європи зі швидких шахів

Нагадаємо, наприкінці грудня шахістки сестри Музичук відмовилися їхати на Чемпіонат світу з бліцу та швидких шахів. Про це рішення Анна Музичук повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Я вирішила не їхати до Саудівської Аравії. Не грати за чужими правилами, не носити абаю, не мати необхідності у супроводі чоловіків, та й загалом — не відчувати себе істотою нижчого ґатунку» – написала Анна Музичук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!