Постери для «Гвардія наступу» друкуватимуть батьки Юрія Холода

930 0
Вартість послуг становить 61 585 грн.
Фото умовне

Фото умовне

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації провів тендер на виготовлення постерів національної кампанії рекрутингу «Гвардія наступу». Переможець постачатиме їх до 31 грудня 2023 року.

Джерело: ProZorro

Участь в аукціоні, що стартував 13 лютого, взяла лише одна компанія – ТОВ «Ромус-Поліграф». Її оголосили переможцем тендеру. Вартість послуг становить 61 585 грн. За умовами тендеру компанія повинна виготовити 8760 постерів національної кампанії рекрутингу «Гвардія наступу».

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «Ромус-Поліграф» зареєстроване у Львові з 1998 року, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею, виробництвом меблів для офісів і торгових підприємств. Власниками фірми є львів'яни Ігор Холод та Романа Холод, батьки заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода.

Нагадаємо, що мешканців Львівщини запрошують долучитися до «Гвардії наступу». Це кампанія з формування нових бригад для захисту рідної землі. В області вісім ЦНАПів вестимуть запис добровольців.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!