Постери львівських митців про війну представили на виставці в Ісландії

911 0
Виставку можна відвідати у Рейк'явіку до 30 січня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У столиці Ісландії Рейк'явіку відкрили виставку робіт львівських митців про війну. Виставка експонуватиметься до 30 січня у SIM Gallery.

Джерело: Львівський муніципальний мистецький центр

Відкриття виставки відбулось 5 січня. На виставці представлені роботи Богдани Давидюк, Михайла Скопа, Олександра Приймака (Sasha Pes) та Віталія Руппельта (Аппекс). Спочатку їх роботи були показані у львівську арт-центрі та стали важливим джерелом інформації про війну росії проти України. 

«У Центрі представили свої роботи художники, які через війну були змушені залишити рідне місто. Важливим джерелом інформації про війну в Україні стали плакати, створені мешканцями Львівського муніципального центру мистецтва. Частину цієї колекції ви можете побачити зараз на виставці в Рейк'явіку», – зазначили організатори.

Читайте також: У Львові відкрили виставку арт-об'єктів, створених з бронеплит. Фото

Нагадаємо, що у Львові відкрили виставку ArtArmor. Експозиція арт-обʼєктів переїхала з Національного музею історії України у Другій світовій війні у Києві до Львівського історичного музею. Починаючи з 28 грудня, експонати можна побачити на вул. Підвальній, 5. Виставка діятиме до 17 січня.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!