Постраждала від вибуху міліціонерка після лікування повертається до Львова

2436 0
Постраждала від вибуху капітан міліції Надія Андрухів після лікування повертається до Львова. Про це інформує прес-служба ЛОДА.
фото: ipress.ua, соцмережі

фото: ipress.ua, соцмережі

Наступного тижня капітан української міліції Надія Андрухів, яка була важко поранена під час вибуху біля дільничного пункту міліції 14 липня у Львові, повертається в Україну. Дівчина перебувала на лікуванні у клініках Ізраїлю.

Ще у липні постраждалу доставили на лікування до ізраїльської державної клініки «Рамбам», де вона перебувала у реанімації. Стан молодої дівчини був дуже складний і для збереження життя українським лікарям довелось видалити частину кишківника, селезінку, а також ампутувати їй ногу. Згодом капітана міліції перевели до клініки «Еліша» для подальшого лікування. Увесь цей час разом із мамою Надія перебувала в місті Хайфа, перебуваючи в медичному центрі «Хорев».

Опісля Надія Андрухів успішно витримала операцію на суглобі ноги у медичному центрі «Іхілов» в Тель-Авіві. Зараз львів’янці нічого не загрожує, вона перебуває під доглядом спеціалістів. Також для Надії виготовили протез, завдяки якому вона самостійно пересувається.

Читайте також: Надію зі Львова рятуватимуть закордонні фахівці

Нагадаємо, 14 липня у Львові біля двох відділів міліції пролунали вибухи. Прокуратурою Львівської області організовано розслідування за фактом організації терористичних актів у Львові, унаслідок чого поранено двох працівників органів внутрішніх справ.

Допомогти Надії може кожен небайдужий до її історії: 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!