Політична реклама

Постраждалі євромайданівці у Львові отримають допомогу

1460 0
Постраждалим євромайданівцям виплатять державну допомогу.

Її зможуть отримати рідні померлих, а також люди, які зазнали травм - тяжких і середньої важкості, - інформують Головні новини Львова. 

У новому законі передбачена ще й допомога постраждалим із легкими тілесними ушкодженнями або тим, чиє майно знищили під час заворушень у столиці.

Однак аби отримати цю допомогу учасники Євромайдану мають привести до ладу усі документи, які б підтвердили, що травм вони зазнали саме під час революційних подій .

Проконсультувати потерпілих львів’ян вже готові у міському центрі соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, що на вулиці Менделєєва 8.

Чекають також дзвінків на телефон довіри -15 58.

Нагадаємо, зараз у різних медичних закладах Львова перебуває 52 особи, які зазнали травм під час сутичок на Майдані. Аби отримати державну допомогу, вони мають звернутись до міліції, а також ретельно оформити медичні документи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!