Постраждалих в авіакатастрофі в Броварах відправили на лікування за кордон

917 0
Шістьох постраждалих відправили до Австрії.
Фото: Олег Ляшко

Фото: Олег Ляшко

Постраждалих в авіакатастрофі в Броварах відправили на лікування за кордон. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. 

«Щодо постраждалих під час трагедії в Броварах. Станом на сьогодні шестеро постраждалих з опіками відправлені на лікування в Австрію. Ще один пацієнт невдовзі буде евакуйований в Швейцарію», – пояснив він.

За словами Ляшка, всі постраждалі отримують необхідну їм допомогу в центральній лікарні у Броварах та Київському міському опіковому центрі.

Читайте також: ЗСУ завдали 14 ударів по місцях зосередження ворога, – Генштаб

Нагадаємо, що 18 січня у Броварах Київської області впав вертоліт Державної служби з надзвичайних ситуацій біля дитячого садка. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко розповів журналістам, що керівництво МВС летіло на гелікоптері у відрядження до «однієї з гарячих точок». Слідчі Служби безпеки України наразі розглядають кілька версій трагедії, серед яких: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера та умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

21 січня у Національному центрі «Український дім» відбулась церемонія прощання з керівництвом і співробітниками Міністерства внутрішніх справ України, які загинули внаслідок падіння гелікоптера у Броварах. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!