Постраждалим від обвалу будинку в Дрогобичі виділили перші 115 тисяч гривень

1919 1
Сім’ї загиблих отримали з дрогобицького міського бюджету по 10 тисяч, травмовані – по 5 тисяч.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Дрогобицька міськрада виділила з міського бюджету 115 тисяч гривень постраждалим від обвалу будинку. Про це повідомляє пресслужба ДМР.

Так, сім’ї загиблих отримали по 10 тисяч гривень, а травмовані – по 5 тисяч.

Читайте також: Усе про трагедію в Дрогобичі в один клік. Фото

Нагадаємо, постраждалим у трагедії також обіцяли виділити допомогу з обласного бюджету Львівщини: родинам загиблих виплатять по 100 тис. грн, постраждалим мешканцям, які перебувають у медичних закладах з тяжкими тілесними ушкодженням, – по 75 тис. грн, з легкими тілесними ушкодженнями – по 50 тис. грн.

У міськраді Дрогобича додають, що слідство та експертне обстеження будинку, в якому обвалився другий під’їзд, триває. Нагадаємо, унаслідок обвалу загинули 8 людей, семеро перебувають в лікарнях.


Читайте також:
6 Вересня, 2019 21:16
666 ... в львівських "змі" вже з'явилося повідомлення , що при обстеженні підвалу комісія заміряла товщину(?) фундаменту того булинку -- лише 30 см... якої товщини там підвал оті "змі"(чомусь7) не повідомили ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!