Посилені карантинні обмеження у Львові продовжили ще на два тижні

3855 0
Усі обмеження, як діяли в місті і стосувалися «червоної» зони, залишаються незмінними. За винятком очного навчання в початковій школі.
Фото: Gabriella Clare Marino for unsplash

Фото: Gabriella Clare Marino for unsplash

Посилені карантинні обмеження, які почали діяти у Львові наприкінці жовтня, продовжують ще на два тижні – до 29 листопада. Про це сьогодні, 10 листопада, на брифінгу за підсумками засідання міської комісії ТЕБ і НС повідомив в.о. директора департаменту гуманітарної політики ЛМР Євген Бойко.

«У лікарнях перебуває близько тисячі людей, біля ста – у реанімаційних відділеннях. За останню добу померло 11 людей, поступило 87 і виписали 86. Практично ми виходимо на плато захворювання по місту Львові», – каже він.

Читайте також: Львів закриває школи, ресторани продовжать працювати в червоній зоні 

Усі обмеження, як діяли в місті і стосувалися «червоної» зони, залишаються незмінними. Винятком буде лише відновлення навчання з понеділка, 15 листопада, для учнів початкових класів.

Нагадаємо, що від 30 жовтня Львів як і область перейшов в «червону» зону. Працювати можуть ті установи та заклади, де персонал вакцинований на 100% від коронавірусу двома дозами, а відвідати їх також ті, хто матиме зелені сертифікати вакцинації або ПЛР-тест, дійсний 72 години. Йдеться про роботу кафе, ресторанів, торгових центрів, ринків (у тому числі промислових), салонів краси, перукарень, кінотеатрів, готелів тощо. Також вірянам рекомендують залишатися вдома та слухати службу Божу онлайн. Для тих, хто хоче піти до храму, радять помолитися просто неба на його території.

Додамо, що на Львівщині садочки, початкова школа та школи, де працівники мають стовідсоткову вакцинацію, або негативний ПЛР-тест, або документ, що підтверджує одужання особи від коронавірусу, зможуть працювати навіть у червоній зоні. Повний перелік обмежень в області можете прочитати тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!