Потепління до +24 градусів. Якою буде погода у Львові сьогодні і на початку тижня

2308 0
У понеділок і вівторок у Львові значно потеплішає.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У неділю, 16 жовтня, у Львові очікується вранці слабкий туман. Без істотних опадів. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура тепла становитиме 17 – 19° тепла.

Джерело: Львівський гідрометцентр у коментарі Tvoemisto.tv

Також львівʼян попереджають про погіршення видимості в тумані 500 – 1000 м. 

Прогноз погоди у Львові на початок тижня: 

17 – 18 жовтня очікується мінлива хмарність. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 5 – 10° тепла, вдень 19 – 24°.

19 жовтня хмарно з проясненнями. Вночі місцями, вдень по всій території дощитиме. Вітер західний з переходом на північний,  5 – 10 м/с. Температура вночі 6 – 11° тепла, вдень 11 – 16°.

20 жовтня хмарно з проясненнями. Можливий дощ, в горах місцями з мокрим снігом. Вітер північно-західний,  5 – 10 м/с. Температура вночі 2 – 7°, вдень 5 – 10° тепла.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!