Політична реклама

Потепління прийде до Львова у кінці цього тижня

1087 0
Як повідомив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолій Прокопенко, протягом цього тижня погоду в Україні визначатиме північний циклон, центр якого переміститься з районів Прибалтики на територію України.

За даними синоптика, цей циклон протягом тижня поступово буде зміщуватися у бік Росії, на північний схід, інформує прес-служба ДСНС України.

Внаслідок цього в Україні пройдуть дощі. Найбільш інтенсивними вони будуть 3-5 вересня і безумовно цей циклон принесе прохолоду. Практично над всією територією України спостерігатиметься велика хмарність. Загалом температурний режим буде на 2-4 градуси нижче норми для даного періоду.

3-5 вересня в Україні очікуються невеликі та помірні дощі, 6-7 вересня переважно без опадів Температура у ці дні становитиме у західних областях вночі 10-15°С, вдень 18-24°С.

Підвищення температури на всій території України очікується 10-12 вересня. Температура становитиме вночі 8-14°С, вдень 19-25°С. Надалі спостерігатиметься поступове підвищення температури до 20-26°С, – зазначив Анатолій Прокопенко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!