Потрібна донорська кров для порятунку Ольги Костенко, яка випала з 7 поверху

11685 0
Ольга Костенко вже перенесла три складні операції.
Фото: Галина Калінська

Фото: Галина Калінська

33-річна Ольга Костенко, яка випала із балкону сьомого поверху на вул. Виговського і лежить у важкому стані у реанімації 8-ї лікарні, потребує донорської крові. Про це Тvoemisto.tv розповіла мама Ольги Галина Калінська.

За словами матері, підійде будь-яка група крові. Здати кров потрібно у Львівській лікарні швидкої медичної допомоги на вул. Миколайчука. При здачі крові потрібно вказати, що це для Ольги Костенко, яка у 8-й лікарні.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на лікування жінки, яка вижила після падіння з 7 поверху

«Донька вже перенесла три складні операції, кожна з яких тривала по 5 годин. Ще вчора ввечері вона говорила, її стан був більш-менш стабільний, а в ночі стало гірше. Зараз терміново потрібна донорська кров», – каже Галина Калінська.

Також родині можна допомогти фінансово. Переказати кошти можна на картку: 5355 1759 3727 6673 (Кредобанк) на ім’я Галини Калінської.

Нагадаємо, 33-річна Ольга Костенко 2 січня ввечері випала із балкону сьомого поверху на вул. Виговського. Жінка вижила, проте з численними травмами та переломами потрапила у 8-му міську лікарню Львова. Її стан дуже важкий, вона перебуває у реанімації. Що стало причиною падіння з балкону багатоповерхівки, Галина Калінська не каже, лиш зазначає, що її доньці вдалося вижити через те, що під час падіння на одному з поверхів вона зачепилася за шнурки для білизни. Ольга Костенко працювала на одній із компаній, яка шиє спецодяг, а також мала хобі – сама виготовляла підсвічники, віночки. Галина Калінська говорить, що лікування доньки дуже дороге, тому потрібна фінансова допомога від небайдужих.
 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!