Потужний завод з переробки олійних культур запрацює на Львівщині

4982 0
У селі Хильчиці Золочівського району на базі підприємства ТзОВ "Д-Мікс" запрацював новий завод з переробки олійних культур.
фото: loda.gov.uа

фото: loda.gov.uа

Підприємство перероблятиме 50 тисяч тонн олійних культур щороку, а плановий товарообіг – 550 млн грн на рік.  У планах – розширення виробничих площ вирощування птиці, зведення нового цеху з глибокої переробки м’яса птиці, побудувати лінію пакування готової продукції, – інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації. Із відкриттям заводу по переробці олійних культур додатково створено 45 робочих місць, зараз на підприємстві працює 77 осіб.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

Довідково. Компанія "D-Мікс" – високотехнологічний завод, що виробляє широкий спектр кормів для сільськогосподарських тварин найвищої якості. В структуру підприємства входять комбікормовий завод продуктивністю 45 тис тонн/рік; зернозберігальний комплекс зернових та олійних культур потужністю 45 тис тонн; цех по переробці соєвих бобів обсягом переробки 16 тис тонн/рік; завод з переробки олійних культур продуктивністю 50 тис тонн/рік; лабораторія для проведення аналізу вхідної сировини та готової продукції.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!