Потяг Львів-Київ змінить розклад руху: деталі

4243 0
З 25 серпня у зв’язку із призначенням зупинки на ст. Підзамче потяг №91/92 Львів-Київ змінить розклад руху. Про це інформує прес-центр «Львівської залізниці».
фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

З 25 серпня до 29 жовтня для вивчення пасажиропотоку встановлена зупинка на станції Підзамче пасажирського потяга №92/91 сполученням Львів – Київ – Львів. У зв’язку із цим відбудуться зміни у розкладі руху потяга у напрямку зі Львова.

Читайте також: Укрзалізниця адаптовує сайт для людей із вадами зору

Відтак, потяг №92 Львів – Київ відправлятиметься із головного вокзалу у Львові о 22:55 год. (замість 22:58 год.), а зупинка на Підзамчі триватиме 2 хвилини – з 23:06 до 23:08 год.

Нагадаємо, від 13 червня «Укрзалізниця» призначила курсування вагона-автомобілевоза у складі поїзда № 81/82 Київ – Ужгород. Скориставшись цією послугою, пасажир може дістатися до місця призначення залізницею разом зі своїм автомобілем. Подібним чином транспортувати автомобіль зі Львова вже можна до Одеси та Дніпра. Журналісти >Tvoemisto.tv з’ясували, скільки доведеться заплатити за цю послугу львів’янам.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!