Політична реклама

Потяги «Хюндай», що з весни їздитимуть зі Львова, матимуть вагони двох класів

2892 1
Нові потяги «Хюндай», що з весни їздитимуть зі Львова, матимуть вагони двох класів: першого і другого. Місця у них відрізнятимуться шириною сидінь, розташуванням та кількістю місць у вагоні. Окрім того потяги будуть обладнані спеціальними місцями для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями та дозволятимуть львів`янам доїхати до Києва за 4,5 години, - повідомили «Твоє місто» у прес-центрі «Укрзалізниці».

З кінця травня цього року зі Львова до інших українських міст, приймаючих Євро-2012 (Києва, Донецька та Харкова), можна буде доїхати новими потягами «Хюндай», що цього року привезуть в Україну з Південної Кореї: 6 до Євро-2012, 4 – після.

Як повідомили у прес-службі «Укрзалізниці», у чотирьох приймаючих містах електропотяги «Хюндай» будуть однаковими: на 9 вагонів та 579 місць двох класів. В одному вагоні першого класу буде 56 місць (по 2 зліва і по 2 справа), а в одному вагоні другого класу – 69 (по 3 зліва і по 2 справа).

Різниця між вагонами першого і другого класу полягатиме й у ширині сидіння: у вагонах другого класу вона становитиме 45 см, у вагонах першого класу – 50 см.  Окрім того, в останніх буде можливість регулювати спинку.

Максимальна швидкість потягів «Хюндай» -160 км/год, що на 20 км більше за швидкість тих потягів, що курсують Україною зараз. Відтак поїздка зі Львова до Києва займатиме 4,5 години, тоді як зараз подорож Київським експресом – 6,5 години.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, зі Львова курсуватиме 3 потяги "Хюндай". Втім, як повідомили у прес-службі УЗ, ця інформація – не остаточна. Графік, періодичність руху потягів буде введено в дію наприкінці травня 2012 року. Тоді ж буде відомо і вартість квитків на потяг.Чи відрізнятиметься ціна квитків на "Хюндай" від цін на звичайні експреси  – у відомстві поки що не говорять.

Як у грудні заявляв віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков, вартість квитка в другий клас швидкісного поїзда Hyundai складе приблизно 220 грн. 

1 Квітня, 2012 22:55
вова не депутату треба 2-4 дні працювати на білет...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!