Планові відключення світла та зростання захворюваності на ГРВІ. Головні події дня у Києві

737 0
Дайджест новин за 3 січня.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Місто повертається до планових відключень світла

У вівторок, 3 січня, Київ повернувся до планових відключень світла. Графік відключень доступний за посиланням.

Зростання захворюваності на ГРВІ

У Києві – зростання захворюваності на ГРВІ на 16,2% порівняно з попереднім тижнем, що відбулося за рахунок дитячого і дорослого населення. Зокрема, дітей захворіло – 5372 (зростання на 15,1%), дорослих – 4759 (зростання на 17,5%).

Пункти утилізації новорічних дерев

Завтра, 4 січня, в Києві розпочнуть роботу 17 пунктів прийому новорічних дерев, куди можна здати ялинки на екологічну утилізацію. Працюватимуть пункти до 31 січня включно. 

 Новий графік відключень світла

Від сьогодні, 3 січня, у Київській області запроваджують новий графік стабілізаційних відключень. Він повідомлятиме не лише про періоди, коли енергетики обіцяють наявність світла, але й про випадки, коли електрика ймовірно може бути. Також для рівномірності та почерговості відключень людей поділили на чотири групи – замість двох, як було раніше.

 
Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!