Повернення малого бізнесу до роботи та звільнення міст. Ключові події дня у Києві

1140 0
Аби ви були в курсі важливих подій, зібрали дайджест ключових для столиці України подій за 2 квітня.

Робота підприємців. Активно відновлює роботу приватний бізнес. Станом на п’ятницю працювали понад 760 продуктових магазинів, близько 50 непродуктових магазинів, понад 400 ресторанів, 260 перукарень та барбершопів, близько 70 манікюрних салонів, 60 майстерень з ремонту одягу та взуття, понад 440 СТО, 35 ринків.

Масштаби пошкоджень внаслідок дій окупантів. Крім того, у КМДА розповіли, що від початку повномасштабного наступу росіян на Україну в столиці пошкоджено 154 житлові будинки, 20 приватних садиб, 27 садочків та 44 школи. 

Читайте також: Чому у XXI столітті люди здатні на таке насильство? Військовий капелан про путіна, росіян та Європу

Ситуація в області. Хороші новини ввечері прийшли з Київської області. Під кінець дня заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область звільнені від загарбника. 

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну поліція Києва затримала 212 осіб, які підозрюються у диверсійній та колабораційній діяльності. В основному затримані передавали інформацію про розміщення блокпостів та систем ППО.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!