Повернули килими, а скринінг температури – раз на день. У дитсадках змінили карантинні заходи

1043 0
Забороненими на період карантину залишається використання м'яких іграшок і перебування у вуличному взутті всередині приміщення.
Фото: ЗОДА

Фото: ЗОДА

У дитячих садках оновили карантинні заходи. Про це повідомляє Ліга.нет, посилаючись на затверджений Міністерством охорони здоров’я документ.

Читайте також: Очно чи дистанційно. Як у Львові розпочнуть навчання студенти університетів

Протиепідемічні норми встановили такі:

  • температурний скринінг дітей має проводитися лише при вході у заклад. Раніше температуру мали перевіряти кожні 4 години із занесенням показників у журнал.
  • після виявлення в дитини симптомів інфекції в приміщенні, де вона перебувала, необхідно провести провітрювання поза розкладом та дезінфекцію висококонтактних поверхонь.
  • скасовується заборона на використання багаторазових (тканинних) рушників та килимів із довгим ворсом.

 

Утім, забороненими на період карантину залишаються використання м'яких іграшок, перебування у вуличному взутті всередині приміщення та проведення батьківських зборів офлайн.

Читайте також: Топ-15 найкращих шкіл Львова за результатами ЗНО 2021

Також положення врегульовує використання засобів індивідуального захисту. Зокрема, маски та рукавички працівникам необхідно одягати під час спілкування між собою та пересування приміщеннями закладу, водночас їх не треба одягати під час занять. Після того, як зняли маски чи рукавички та перед тим, які їх одягнути, працівники мають мити руки з милом або обробити їх антисептиком.

Нагадаємо, дитячі садки та початкові класи школи працюватимуть офлайн навіть в умовах, якщо область виходить із зеленої карантинної зони. Про те, як працюватимуть львівські школи із вересня, можна дізнатися за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!