Повідомлення про замінування пивоварні у Львові не підтвердили

1983 0
Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень підприємства та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 13:50 год. – вибухового пристрою не виявлено.
фото: kartagoroda.com.ua

фото: kartagoroda.com.ua

Нагадаємо, сьогодні, 25 липня, о 11:30 год. на електронну пошту ГУ ДСНС у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про закладення вибухового пристрою на підприємстві Філія ПАТ «Карлсберг Україна» «Львівська пивоварня» (вул. Клепарівська, 18, Шевченківський район). Анонім висунув вимогу, що для уникнення вибуху потрібно перерахувати 30 тис. доларів в «кріптовалюті біткойн» (вид цифрової валюти).

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …» у складі 53 осіб та 14 одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з будівлі на безпечну відстань виведено 70 осіб персоналу.

Встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!