Повідомляти про зміни в реєстрі бізнесу чи нерухомості українців будуть через SMS

1498 0
Міністерство юстиції України ініціює створення спільної з поліцією групи з протидії рейдерству, внесення змін до законодавства, а також запускає новий сервіс – SMS-повідомлення про зміни до реєстру бізнесу або нерухомості.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Про це в ефірі Громадського розповів заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Павло Мороз.

«Ми хочемо спільно з поліцією боротись з рейдерством. По-перше, ми хочемо створити робочу групу, яка була б дійсно дієвою. По-друге, ми хочемо зробити 2-3 гарячі лінії для оперативного реагування на випадок фактів рейдерства», – сказав він.

За його словами, запуск нового сервісу, завдяки якому власники нерухомості чи бізнесу зможуть миттєво через SMS-повідомлення отримувати інформацію про будь-які реєстраційні дії, які вчинені щодо їхнього майна, планується з вересня.

«Зараз пропонується дуже багато змін. Зокрема, зміни до законодавства ми плануємо внести якнайшвидше. І, взагалі, ми хочемо побороти це рейдерство до кінця року», – сказав Мороз.

Дивіться також повну студію із заступником міністра юстиції з питань державної реєстрації Павлом Морозом, де йшлося про новітні для України стратегії протидії рейдерству.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!