Повітряні сили назвали точну кількість ракет, які росія випустила по Україні 15 листопада

1263 0
Окупанти атакували Україну ракетами повітряного та морського базування (Х-101, Х-555, «Калібр»).
Фото умовне

Фото умовне

У вівторок, 15 листопада, росія випустила по Україні 96 крилатих ракет. Протиповітряна оборона нашої країни збила 75 з них.

Джерело: пресслужба командування Повітряних сил України

«За уточненою інформацією 15 листопада 2022 року окупанти атакували Україну 96-ма крилатими ракетами повітряного та морського базування (Х-101, Х-555, «Калібр»), керованими авіаційними ракетами Х-59, ударними дронами «Shahed-136/131», «Оріон», «Орлан-10», – йдеться у повідомленні командування.

Зазначимо, що протиповітряна оборона України у вівторок збила 75 крилатих ракет (Х-101, Х-555, «Калібр»), дві керовані авіаційні ракети Х-59, 10 дронів Shahed-136/131, один БпЛА «Оріон» та один «Орлан-10».

Читайте також: Під час масованої атаки по Львівщині випустили понад 10 ворожих ракет

Нагадаємо, що під час масованої атаки по Україні у Львівську область прилетіло 13 ворожих ворожих ракет. Більшість з них збили сили ППО. 

Софія Шавранська

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!