Повітряні Сили знищили 17 цілей ворога, з них – 8 російських літаків

2423 0
Авіація Повітряних Сил також продовжує наносити ракетно-бомбові удари по бронетехніці та живій силі окупантів.
Фото: ВМС ЗСУ

Фото: ВМС ЗСУ

За добу 28 березня Повітряні Сили Збройних Сил України уразили 17 цілей ворога. Зокрема, ліквідовано 8 російських літаків. Про це повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ.

Серед знищених у повітрі цілей також три ворожі вертольоти, чотири безпілотні літальні апарати та дві крилаті ракети.

Читайте також: Українські військові звільнили Ірпінь

Зазначається, що авіація Повітряних Сил також продовжує завдати ракетно-бомбових ударів по бронетехніці та живій силі російських окупантів на різних напрямках.

У Генштабі додають, що група Сил оборони України продовжує проводити оборонну операцію на східному, південно-східному та північно-східному напрямках. ЗСУ успішно стримують ворога на всіх напрямках, а в деяких районах наші війська здійснюють успішні контрнатаки.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення станом на 28 березня втрати росіян від початку вторгнення становлять приблизно 17 тисяч солдатів. Також ворог втратив 586 танків та 123 літаки. 

Вчора, 28 березня російські військові обстріляли ракетами нафтобазу на Рівненщині. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!