Повітряні сили знищили російський штурмовик і гелікоптер, який прилетів на підмогу

799 0
За поточну добу підрозділами ПВО також збито два безпілотники-камікадзе.
Фото: lb.ua

Фото: lb.ua

У небі над Херсонщиною зенітники Повітряних сил знищили російський літак, який атакував українські позиції та гелікоптер ворога. Про це повідомила пресслужба командування Повітряних сил ЗСУ.

«25 вересня близько 17.00 години підрозділами зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування «Південь» збито ворожий штурмовик Су-25, який атакував наші війська на Херсонщині. Для порятунку російського пілота окупанти відправили вертоліт Мі-8 з командою на борту, який теж успішно знищений зенітниками Одеської бригади», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українські військові відбили атаки росіян біля 7 населених пунктів, – Генштаб

Зазначимо, за поточну добу підрозділами протиповітряної оборони Повітряних сил також збито два безпілотники-камікадзе «Shahed-136» на Миколаївщині та Одещині.

Нагадаємо, за добу 24 вересня Збройні сили України знищили чотири сотні окупантів, 13 танків і 4 ворожі літаки. Загальні втрати армії рф сягнули 56700 осіб.
 
Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!