Позашкілля у Львові переводять в онлайн-формат

2227 0
З понеділка у Львові розглянуть рішення про перехід початкової школи на дистанційне навчання.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Усе позашкілля, секції, гуртки, мистецькі та музичні школи у Львові перейдуть із 24 січня на дистанційне навчання на два тижні. Про це сьогодні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий за підсумками засідання комісії ТЕБ і НС.

Читайте також: 5-11 класи львівських шкіл через спалах коронавірусу вчитимуться онлайн 

«Відправляємо із понеділка на дистанційне все позашкілля. Поясню: лікарня на Орлика ніколи раніше не приймала хворих із Covid-19, зараз вже є 23 дитини, бо ОХМАТДИТ доходить до піку. Велика хвиля йде серед дітей. Щодо бізнесу, то ми рішень сьогодні не приймаємо. Очікуємо, що з наступного тижня будемо у червоній зоні, а там вже інший протокол»– повідомив Андрій Садовий.

З понеділка у Львові розглянуть рішення про перехід початкової школи на дистанційне навчання.

«Проаналізуємо динаміку станом на суботу, неділю та понеділо. Хоча дистанційне навчання для маленьких дітей не мають ефекту, а діти тільки повернулися із канікул. Хоча якщо буде загрозлива ситуація, то всі школи закриємо повністю»– підсумував Андрій Садовий.

Нагадаємо, що із понеділка на два тижні старші класи школі Львівської територіальної громади переходять на дистанційне навчання через новий спалах коронавірусу.

Через спалах коронавірусу на Прикарпатті вводять локдаун. Львівщина наразі на другому місці за захворюваністю серед областей. Через збільшення кількості хворих із коронавірусом Львівщина переходить у помаранчеву зону карантину.

Христина Гоголь

Відео Вікторії Савіцької

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!