Пожежа у Дніпровському районі та запуск нових поїздів. Головні події дня у Києві

830 0
Дайджест подій за 15 травня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Безпекова ситуація 

15 травня в багатоповерхівці у Дніпровському районі столиці сталась пожежа. Як зазначають у Головному управлінні ДСНС в Києві, горіли балкони 5-9 поверхів з частковим розповсюдженням в квартири. У ході гасіння та розвідки з будинку евакуювали близько 30 осіб. Жертв та постраждалих немає. Причину пожежі встановлюють. 

Комендантська година

З неділі, 15 травня, у столиці скоротили комендантську годину. Тепер вона триватиме з 23:00 по 05:00. 

Транспорт

«Укрзалізниця» повідомляє, що з 16 травня низка приміських поїздів курсуватиме з Києва до Тетерева. Завдяки запуску цих поїздів забезпечать сполучення зі столицею міст-супутників, які найбільше постраждали від російської агресії: Ірпеня, Бучі, Ворзеля та Бородянки. 

Графік курсування поїздів: 

  • поїзд Святошин – Тетерів вирушатиме зі Святошина о 05:20 та 17:52, прибуватиме до Тетерева о 07:09 та 19:38;
  • поїзд Тетерів – Святошин вирушатиме з Тетерева о 07:25 та 19:50, прибуватиме до Святошина о 08:57 та 21:22.

Культура

Поїзд сполученням Київ – Івано-Франківськ у розкладі цього року офіційно стане «Стефанія Експресом». Як повідомляють в «Укрзалізниці», вокзали Києва, Калуша та Франківська будуть вітати цей поїзд піснею «Стефанія».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!