Пожежа в центрі столиці та ремонт доріг. Головні події дня у Києві

561 0
Дайджест новин за 28 вересня.

Пожежа на Подолі 

Ввечері 27 вересня у Подільському районі Києва сталась пожежа. В арці 5-поверхового житлового будинку відбулося загоряння газової труби. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюють.

Ремонт доріг

На вулиці Радунській частково обмежать рух транспорту з 1 по 15 жовтня. Обмеження пов’язане із початком ремонту дорожнього покриття. Працюватимуть на ділянці від вулиці Градинської до вулиці Лісківської.

Запрацювали табло з часом очікування транспорту

У Києві запрацювали табло з часом очікування громадського транспорту. Однак запрацювали поки не по всьому місту. Точно вже працюють на Борщагівській лінії швидкісного трамваю та деяких зупинках тролейбусів.

Домашнє насильство 

Із початку року до Київського міського центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильства надійшло понад 8 700 звернень щодо домашнього насильства та стресу, спричиненого війною. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!