Політична реклама

Пожежники і СЕС не зможуть зупиняти роботу підприємств або закривати їх

1075 0
Пожежники і СЕС вже в найближчому майбутньому не зможуть зупиняти роботу підприємств або закривати їх, обіцяють в адміністрації глави держави. Відповідний законопроект має намір внести до парламенту президент України Віктор Янукович, повідомив радник президента, керівник Головного управління з питань судоустрою АП Андрій Портнов.

Він, зокрема, прогнозує, що вже наступного тижня президент підпише закон про декриміналізацію економічних злочинів.

«Після цього ми негайно вносимо в парламент новий аналогічний законопроект, суб‘єктом законодавчої ініціативи буде глава держави …, Ми прийшли до висновку, що такі батальйони пожежних інспекторів, загони санепідемслужби та інших органів не повинні розчерком пера закривати роботу підприємств, якщо не подобається як вогнегасник висить або ще щось не подобається», — сказав радник президента в ефірі «Шустер Live» в п’ятницю.

За словами А. Портнова, цей законопроект спрямований на захист прав власників.

Джерело: ВКурсе.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!