Пожежу на нафтобазі у Львові внаслідок обстрілу гасили понад 13 годин

8995 0
Пожежу, що сталася вчора внаслідок ракетного обстрілу, ліквідували сьогодні близько 07:00 год.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

У Львові рятувальники ліквідували пожежу на нафтобазі, що виникла вчора, 26 березня внаслідок ракетного обстрілу росіянами. Вогонь гасили понад 13 годин. Про це повідомили у ДСНС України.

Читайте також: Ракети по Львову летіли з Севастополя, було два удари – по нафтобазі та заводу

«У Львові ліквідовано пожежу на території одного з промислових підприємств зі зберігання пального. 26 березня близько 16:30 у м. Львів внаслідок обстрілу на території одного з промислових підприємств для зберігання пального виникла пожежа», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні вранці о 05:02 год надзвичайники локалізували пожежу, а повністю ліквідували о 06:49 год.

Нагадаємо, російські війська вчора, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. Він уточнив, що сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. Внаслідок обстрілів постраждали п’ять людей. 

Згодом о 18:55 російські війська здійснили ще один удар по Львову. Сталося ще три потужні вибухи. В результаті нових ракетних ударів по Львову завдано значних збитків об’єктам інфраструктури. 

Фото ДСНС України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!